Graag stellen we ons kort aan u voor.

Over Hillside Corporate Finance


Hillside adviseert op een ondernemende wijze, het gaat tenslotte uiteindelijk om het resultaat wat wordt behaald. Hoge kwaliteit in combinatie met passie en persoonlijke betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Vanuit Hillside wordt er samengewerkt met ervaren juristen, fiscalisten en accountants. Hillside is daarbij volledig onafhankelijk en zoekt altijd naar dé juiste partij voor de transactie. Mogelijkheden en oplossingen worden gevonden door goed te luisteren en helder te communiceren.

Hillside Corporate Finance is aangesloten bij DCFA (Dutch Corporate Finance Association), Bobb (Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht) en is partner van Brookz (platform voor bedrijfsovername).


Succesvol van kennismaking tot de deal

Bij verkoop van uw onderneming, veel ervaring in installatietechnische bedrijven, productiebedrijven, (groot)handel, bouw en ICT

Bij waardering van uw onderneming, zowel ten behoeve van een verkooptraject als bij geschillen.

Bij het aantrekken van financiering, bij uitkoop aandeelhouders, bij overnames en vastgoed.


Wat zegt een aantal ondernemers en relaties

"Was geen gemakkelijk traject, maar Hillside was altijd bereikbaar en heeft dit meer dan uitstekend begeleid."

"Hillside had de regie en zat er goed bovenop, we hadden aan 1 woord genoeg."

"Hillside was zeer goed in staat tot een inhoudelijke beoordeling van het bedrijf, de cijfers en de mensen en om dit om te zetten in een passende opzet."

"Was een lastig traject, heel goed begeleid. Top prestatie!"

"Betrokkenheid van de adviseur van Hillside heeft diepe indruk gemaakt."

"We zijn blij met de uitkomst en hoe het proces is verlopen."


 

Een resultaatafhankelijke beloning

Samen met u realiseren wij succesvolle transacties. Daarbij ontzorgen wij u van A tot Z. Wij kunnen het volledige proces uit handen nemen. Uiteraard is alles maatwerk. Dit alles om het best mogelijke resultaat voor u te behalen. Indien gewenst, zijn wij bereid om onze beloning (deels) afhankelijk te maken van het voor u behaalde resultaat.


Als deze aanpak u aanspreekt, maken wij graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op 030-2273233 of een mail sturen naar info@hillsidecf.nl.

 
 

Hillside

Corporate Finance

Bezoekadres:
Papiermolen 30
3994 DK HOUTEN
030-2273233

Klik hier voor de routebeschrijving