Graag stellen we ons kort aan u voor.

Over Hillside Corporate Finance


Hillside adviseert op een ondernemende wijze, het gaat tenslotte uiteindelijk om het resultaat wat wordt behaald. Hoge kwaliteit in combinatie met passie en persoonlijke betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Vanuit Hillside wordt er samengewerkt met ervaren juristen, fiscalisten en accountants. Hillside is daarbij volledig onafhankelijk en zoekt altijd naar dé juiste partij voor de transactie. Mogelijkheden en oplossingen worden gevonden door goed te luisteren en helder te communiceren.

Hillside Corporate Finance is aangesloten bij DCFA (Dutch Corporate Finance Association), Bobb (Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht) en is partner van Brookz (platform voor bedrijfsovername).

Over Jan van der Maale

Jan is als bedrijfskundige afgestudeerd aan de Universiteit Nyenrode. Hij heeft in ruim 25 jaar een brede ervaring opgebouwd bij internationaal opererende bedrijven in o.a. de leisure industrie, het facilitymanagement en de financiële sector (ABN AMRO, Deutsche Bank en Rabobank). Heeft binnen ABN AMRO o.a. Informal Investment Services opgericht en is betrokken geweest bij tientallen overnames, financieringen en waarderingsopdrachten. Hij heeft niet alleen oog voor de feiten en de cijfers, maar geeft ook aandacht aan de emotionele aspecten die spelen bij o.a. overnametrajecten en bij bedrijfsoverdracht. Jan is gecertificeerd overname adviseur en geregistreerd adviseur bedrijfsopvolging.

 

Wat zegt een aantal ondernemers en relaties

"Was geen gemakkelijk traject, maar Jan was altijd bereikbaar en heeft dit meer dan uitstekend begeleid."

"Je had de regie en zat er goed bovenop, we hadden aan 1 woord genoeg."

"Jan was zeer goed in staat tot een inhoudelijke beoordeling van het bedrijf, de cijfers en de mensen en om dit om te zetten in een passende opzet."

"Was een lastig traject, heel goed begeleid. Top prestatie!"

"Betrokkenheid heeft diepe indruk gemaakt."

"We zijn blij met de uitkomst en hoe het proces is verlopen."


 

Een resultaatafhankelijke beloning

Samen met u realiseren wij succesvolle transacties. Daarbij ontzorgen wij u van A tot Z. Wij kunnen het volledige proces uit handen nemen. Uiteraard is alles maatwerk. Dit alles om het best mogelijke resultaat voor u te behalen. Indien gewenst, zijn wij bereid om onze beloning (deels) afhankelijk te maken van het voor u behaalde resultaat.


Als deze aanpak u aanspreekt, maken wij graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op 030-2273233 of een mail sturen naar info@hillsidecf.nl.

 
 

Hillside

Corporate Finance

Bezoekadres:
Papiermolen 30
3994 DK HOUTEN
030-2273233

Klik hier voor de routebeschrijving